Japonský cheesecake? Znie ti to čudne? Ver nám, že to vôbec čudné nie je!
Na tento jednoduchý recept budeš potrebovať skutočne len tri ingrediencie.
3 vajíčka
120 gramov bielej čokolády
120 gramov tvarohu

Oddeľ žĺtky od bielkov a predhrej rúru na 170 stupňov

Roztop čokoládu nad parou

Keď je čokoláda roztopená, pridaj k nej tvaroh a rozmiešaj

Pridaj 3 žĺtky

Ušľahaj si z bielkov tuhý sneh a pridaj

Formu na pečenie vysteľ papierom na pečenie a nalej do nej cesto

Formu na pečenie polož na plech, do ktorého naleješ trochu horúcej vody

Najskôr peč 30 minút pri teplote 170 stupňov, potom rúru vypni a koláč v nej nechaj ešte ďalších 15 minút

Po upečení môžeš posypať práškovým cukrom a vychladnuté servírovať
